0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Derbi na dva kanala, Zvezda protiv Mačve – Bogdan i Bjelica protiv Roketsa…

Objavljeno: 30.03.19 u 08:50

Veoma bogat sportski dan je pred nama.

Nakon reprezentativne pauze, vraćaju se na scenu klubovi, dok je centru pažnje ljubitelja sporta u našoj zemlji drugi meč između beogradskih ‘večitih’ rivala.

Crvena zvezda vodi u odnosu na Partizan u polufinalnoj seriji, a crno-beli imaju od 19 časova priliku da pred svojom publikom izbore nastavak serije. Prenos ove utakmice je na prvom kanalu Arene sport, ali i na televiziji O2.

Arena će na svom trećem kanalu u istom terminu prenositi i utakmicu sa stadiona ‘Rajko Mitić’ između Crvene zvezde i šabačke Mačve.

Na drugom kanalu ove televizije možete pratiti nekoliko mečeva italijanske Serije A, od 15 sati Udineze – Đenova, od 18 Juventus-Empoli i 20.30 časova Sampdorija-Milan.

Televizija Sport klub na prvom kanalu sat vremena pre ponoći prenosiće utakmicu NBA lige između Hjustona i Sakramento Kingsa. Što se tiče fudbala na ovom programu od 20.45 je prenos utakmice između Alaves i madridskog Atletika, a na trećem od 13.30 između Fulama i Mančester Sitija.

Eurosport će na svom drugom kanalu prenositi dve utakmice 27. kola Bundeslige, od 15.30 između Borusije iz Dortmunda i Volfsburga i od 18.30 sati između Lajpciga i berlinske Herte.

Evo i kompletnog programa:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter