0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Dortmund bez prava na kiks, Spartak favorit protiv Mladosti

Objavljeno: 30.03.19 u 10:17

Pred nama je veoma intresantan vikend i povratak takmičenja širom Evrope tako da smo danas izabrali favorite od kojih očekujemo da ostvare uspehe.

MANČESTER J. – VOTFORD 1 (1.50)

Klub sa „Old Traforda“ je odlučio da ekipu i naredne sezone predvodi Solskjer, koji ima odlične rezultate i cilj je da se uspešno odradi posao u finišu sezone i pikirana su nova tri boda.

MARSEJ – ANŽE 1 (1.60)

Imali su fascinantan niz posle duže krize i nanizali su pet pobeda što im je omogućilo da budu u krugu klubova za plasman u Ligu šampiona tako da hoće novi uspeh po svaku cenu.

DORTMUND – VOLFSBURG 1 (1.50)

Nastavljaju „milioneri“ trku sa Bajernom za prvo mesto i nemaju pravo na kiks pred svojim navijačima i verovatno će pokušati da sruše dobre goste koji imaju uspešnu sezonu posle nekoliko godina.

SPARTAK – MLADOST 1 (1.60)

Subotičani su upisali tri pobede i pobegli ekspresno iz opasne zone, a sada im je jasan plan da sa nova tri boda imaju mirne snove u završnici i pokušaće da sruše rivala iz Lučana, koji je učesnik plej-ofa.

Ukupna kvota na tiketu je 5.76.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter