0
Evropske lige

‘ČIZMA’ BRUJI ZBOG NOVOG SKANDALA: Edin Džeko napao saigrača u svlačionici, obesio ga za vešalicu! (FOTO)

Objavljeno: 30.03.19 u 16:07

Italijanski mediji došli su do informacija o sukobu među igračima Rome u svlačionici, a ‘glavna zvezda’ bio je Edin Džeko.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine dospeo je u centar pažnje italijanske javnosti povodom njihovih saznanja o sukobu sa saigračem Stefanom El Šaravijem u meču protiv SPAL-a koji je Roma izgubila sa 2:1.

Iako je taj susret igraj još pre reprezentativne pauze, italijanski mediji prenose detalje iz svlačionice zbog kojih je Edin Džeko kažnjen od strane kluba.

Najbolji napadač ‘vučice’ je, naime, zbog pogrešnog dodavanja ili sebičnosti El Šaravija (različito se prenosi) nasrnuo na njega u poluvremenu i – okačio ga za vešalicu!

U sukob su se umešali Fedefiko Facio i Robin Olsen, koji su El Šaravija spasili većih batina od pomahnitalog Džeka.

Bosanski fudbaler je zbog toga novčano kažnjen od strane kluba i vest je tada ‘zataškana’, ali je ipak isplivala u javnosti, a takođe je Džeko morao da se izvini saigraču pred celim timom, što je i učinio.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter