2
AdmiralBet ABA Liga

ANDREA TRINKIJERI: Poredio seriju sa plejstejšnom, ‘Grobare’ će oduševiti njegova izjava o Novici i ‘posebnom detetu’!

Objavljeno: 30.03.19 u 22:06

Crvena zvezda nije uspela da na gostujućem terenu savlada Partizan i na taj način večeras ‘reši’ polufinalnu seriju ABA lige. 
Umalo da večeras vidimo preslikanu utakmicu od prošle nedelje, ali je Partizan uspeo da savlada Zvezdu u regularnom toku, iako je Davidovac imao šut u poslednjim sekundama za produžetke, nije bio precizan i crno-beli su slavili sa 70:67. 

Nakon meča trener domaćeg tima govorio je o meču. 

– Želim da čestitam mojim igračima na važnoj pobedi, bila je ovo veoma teška utakmica. U plej-ofu na sedam dana, svaka utakmica kao da je drugačija liga. U prvom meču bilo je kao na plejstejšnu, a ova druga je bila krvava. Bilo je teško dati poene ispod koša. Dobro smo čuvali njihove šutere, a mogli smo možda i pre da dobijemo utakmicu, ali smo takvi, moramo ovako da zabrljamo. Kada imaš srca – tako je. Igrali su muški, čvrsto. Znamo koliko talenata Zvezda ima, cele godine im se približavamo malo po malo. Meni je ova pobeda mnogo značajna. Oni ostaju favoriti, znaju kako se igraju ovakve utakmice, ali sada više nema serija, jedna utakmica ostaje. Došli smo tamo gde smo želeli, rekao je Trinkijeri

Pohvalio je iskusni stručnjak Markusa Pejdža

– Markus GODO Pejdž. Nekada uporno veruješ i to donese rezultat. Verovao sam u njega, dao sam mu važne šuteve i on ih je pogodio. Skokovi u odbrani su bili klkjučni, ali kada pogledaš, kad god smo bolji u skoku, tada i mi igramo bolje, ističe trener Partizana. 

Neizostavna tema bio je i Novica Veličković

– Jeste li videli snimak njegove noge? AKo neko može da se vrati posle onakve povrede zgloba – to je Nole. Doneo je jako puno pozitivne energije. Igrao je sa gipsom, on nam mnogo znači, rekao je Trinkijeri

Pohvalio je ‘Trinki’ i ‘posebno dete’ iz svojih redova. 

Ova ekipa radi, pre ili kasnije, to se vidi. Vanja je posebno dete, on je pravi Grobar. Imao je šest trenera, a ima 22 godine. Bio je u Partizanu kada su bili najgori dani. Nije to tako lako. Ovo što je Vanja pokazao je rezultat njegove posvećenosti. On je jako važan igrač za nas. 

Novinare je zanimalo i može li Partizan bolje od prikazanog večeras. 

Ne znam, jer ne znam kakva će biti utakmica. Mislim da će biti kompletno drugačija utakmica. Mislim da i vi morate da budete srećni zbog ovakve serije. Ovo je grad košarke, morate i vi biti srećni. U prvoj 200 poena, danas ovakva borba. Igramo, pa šta bude – bude. Probaćemo biti bolji, a kako – ne znam, zaključak je trenera Partizana. 

FOTO: Starsport
Iz dvorane Aleksandar Nikolić – Stefan Smuđa i Petar Lazić 

Zapratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HOTSPORT

0
0

2 Komentara

  1. СС?

    Срам те било несрбу.
    Админи, како дозвољавате овакав говор и такве надимке?

    0
    0
    Odgovori
  2. Debeli…
    Dobićeš time out 4 sekunde pre kraja u majstorici na -18 i ukoliko ga ne tražiš.
    Jer si šmeker baš onakav kako i izgledaš.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter