1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAVRŠNI ČIN: Partizan odradio veliki posao za evropsku licencu!

Objavljeno: 29.03.19 u 09:47

Pojedini igrači su posle dela uplate potpisali reprogram na čelu sa Zoranom Tošićem, a ostaje da se u naredna tri dana postigne dogovor sa Sašom Ilićem i Bojanom Ostojićem. 

Izveštaj za evropsku licencu za narednu sezonu mora zbog vikenda da bude poslat u Nion do 1. aprila u podne, a kako saznaje HotSport u Partizanu sledi završni čin. Posle određenih uplata tokom ove nedelje usledili su potpisi na reprogram dugovanja sa datumom isplate većini do 1. oktobra 2019. godine. Na spisku su određene rate i premije i među vodećima na spisku je bio Zoran Tošić. Ipak, iskusni vezista je posle niza sastanaka sklopio sporazum da dobije zarađeno u narednih nekoliko meseci i po milioniti put je pokazao razumevanje za aktuelnu finansijsku situaciju u klubu. 

Već dve nedelje igrači iz prvog tima, filijale Teleoptika i pojedini treneri su dolazili da stave potpis ,a da sve bude pod konac biće potrebno još isplatiti blizu 500.000 evra. Veliki deo od ove sume potražuju kapiten Saša Ilić i Bojan Ostojić sa kojima slede, novi razgovori sa ciljem da se pronađe zajednički kompromis. Očekuje se uspešan završetak misije i prolazak kontrole koji je ključan za dobijanje zelenog svetla za takmičenjee od jula pod okriljem UEFA

 

0
0

1 Komentara

  1. VELIKI SAM PARTIZANOVAC, ALI ZAMERAM VAM PRIPREME PO TURSKU U
    HOTELE SA 5ZVEZDICA,
    AOVDE NEMATE PARE ZA IGRACE. PRIPREME NA
    TELEOPTIK. DOSTA SETNJE,
    CIRKUSI I BAHATO TROSENJE
    NOVCA. DZABE BACATE PARENT IGRA I SPREMNOST
    NIKAKVA. DOSTA RAZBACIVANJE. BUDITE MALO VISE SKROMNI. BAR
    DOK OVA KRIZA NE PRODJE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter