0
Ostali sportovi

VASILIJE RISTIĆ: Nastavljamo u našem stilu!

Objavljeno: 29.03.19 u 09:36

Rukometaši Radničkog 1964 će i ovog vikenda biti domaćini,zbog nemogućnosti protivničke ekipe da organizuje utakmicu na svom terenu.

U subotu 30.marta u hali Jezero će kao nominalni gosti odigrati utakmicu 17-og kola SBRL sa ekipom „Pobednik“ iz Prijepolja.

Uprvom susretu ove sezone, Kragujevčani su do vrha napunili mrežu gostiju,savladavši ih rezultatom 39-18. Rukometaš Radničkog Vasilije Ristić govorio je o ovom meču pred medijima. 

– Pobedom nad ekipom Kuršumlije vratili smo se na pobednički kolosek, idemo dalje! Sledeće kolo dočekujemo ekipu Pobednika iz Prijepolja koja nije imala mogućnosti da nas ugosti na svom terenu. Dolaze motivisani kao i sve ekipe koje se sa razlogom nalaze ispod nas na tabeli, da pokušaju da nam oduzmu bodove, nemaju šta da izgube, poslednji su na tabeli, ali mogu da se potrude da se u Kragujevcu dogodi iznenadjenje. Potrudićemo se da utakmicu
odigramo u našem stilu i da sa što više lakih golova privedemo utakmicu kraju i dodjemo do što veće gol razlike, jasan je krilo  Ristić.

Početak utakmice je zakazan za 19:30 , a pravdu će deliti sudijski par Dušan Petrović i Marko Jovanović iz Rače Kragujevačke. U predigri ovog susreta rukometašice Radničkog 1964 – 2 će ukrstiti koplja u 17:30 u okviru 8. kola I lige Zapad sa ekipom ŽRK Prijepolje,tako da će gledaoci imati priliku da vide svojevrstan sudar dve škole rukometa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter