0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Basketball ABA season 2018-2019 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 03.03.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘VAMOS, PARTIZAN’: Crno-beli će u derbiju protiv Crvene zvezde imati specijalne goste (FOTO)

Objavljeno: 29.03.19 u 18:55

Na sutrašnjoj utakmici, među navijačima će biti i njih četvorica – Rožer, Karlos, Ćavi i Edu, navijači Partizana iz Barselone koji su samo za ovu utakmicu došli u Beograd.

Partizan je ponosno ovu informaciju podelio putem društvenih mreža i svog klupskog sajta.

– Najveća vrednost Partizana je strast – odmah je rekao Edu Arebola, objašnjavajući zašto navijaju za Partizan, ljubav prema košarci koja je ovde kao religija.

– To smo osetili gledajući utakmice samo na TV-u. Bili smo zadivljeni atmosferom na Partizanovim utakmicama, a posebno vezom igrača i navijača. Postali smo Grobari zbog navijača.

Juče su došli u Beograd i obilazili grad, a danas su posetili i Partizanovu kuću na Dedinju. Ono što ih je oborilo s nogu je da, kada su kontaktirali marketing Partizana kako bi kupili karte, Predrag Vujović, član uprave kluba, pozvao ih je da dođu u Beograd i budu gosti kluba.

– Ovo je ostvarenje naših najvećih snova – Pionir, Partizan, i sada Partizanova kuća. Raj na zemlji. Ovakav ljudski odnos nikada ne bismo doživeli u Barseloni ili u bilo kom klubu na svetu, sva četvorica su se složila – istakao je Rožer

Sportski direktor Nikola Lončar podsetio se španskog jezika i gostima predstavio stanje u ekipi i crno-belu energiju, što ih je dodatno uverilo da je Partizan jedna velika porodica.

– Sada smo postali i deo crno-bele porodice. Sve ovo što smo videli da se radi u marketingu kluba je zaista na svetskom nivou i drago mi je da ćemo biti deo crno-bele priče, koju ćemo širiti po Španiji –  rekao je na kraju posete Edu

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter