0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OTVORIO KARTE GRCIMA: Milojević detaljno ‘skenirao’ napadača najvećeg rivala u borbi za titulu!

Objavljeno: 29.03.19 u 18:14

Vladan Milojević pred domaćim medijima je često ‘škrt’ kada je reč o pohvalama na račun igrača, ali je za grčke medije otvorio karte.

Portal ‘Sport 24’ zamolio je trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića, koji je uspešno radio u Grčkoj, da analizira buduće pojačanje Olimpijakosa, a sada krilnog napadača Radničkog iz Niša Lazara Ranđelovića. Evo šta je šef stručnog štaba Crvene zvezde rekao o mladom reprezentativcu Srbije.

– Reč je o klasičnom krilu sa strahovitom brzinom. Ove sezone je odskočio. Igra za mladu reprezentaciju Srbije i odskače igrama u prvenstvu. Interesantan je način na koji vrši pritisak na defanzivce i osvaja loptu. Na najbolji način koristi brzinu i može da igra na obe strane napada. To je povezano i sa načinom igre koji njegov trener neguje – počeo je priču za ‘Sport 24’, Vladan Milojević.

Trener Crvene zvezde je objasnio Grcima da od Lazara Ranđelovića neće videti driblinge.

– Nije taj tip igrača, ne može driblati igrača u mestu. Ali, ako krene na rivala u punoj brzini ne ostavlja mu puno šanse. Brzina je njegova najveća snaga.

Grke je zanimala i završnica mladog reprezentativce Srbije.

– Ima je, postiže golove. I iz kaznenog prostora, i van njega. Daje golove na različite načine, ima tu raznovrsnost. Nije visok za skok igru, ali voli da šutira sa obe noge. Lepa budućnost je pred njim. Još je mlad i jako dobro se razvija – rekao je Milojević.

FOTO: Printscreen

Vladan Milojević je ocenio dosadašnju sezonu jednog od najboljih igrača Radničkog ove sezone.

– Prija mu tim, iskoristio je svoju priliku. Svi klubovi u Srbiji forsiraju mlade igrače kako bi kasnije zaradili na njima. Stavljaju ih u izlog kako bi ih prodali. Jako je važno da se mlad igrač nalazi u timu koji ima cilj i koji može da ga podrži. U Srbiji većini timova nema ozbiljne ambicije. Naravno, Radnički je drugačiji. Imaju sjajnu sezonu i uspeli su da promovišu Ranđelovića. Iskombinovali su oboje.

Po rečima trenera Crvene zvezde, Lazar Ranđelović nije spreman da obuče crveno-beli dres kluba iz Pireja.

– Nije spreman još. Igrao je u drugoj ligi do ove sezone. Napredovao je mnogo, ali potrebno mu je još iskustva kako bi bio spreman za ono što ga čeka u Olimpijakosu. Naravno, viđali smo i slučajeve igrača koji su dolazili iz manjih u veće klubove i brzo se uklopili. Verujem da je ispred njega lepa karijera i da će postati reprezentativac Srbije. Mora da se bori za to, sve zavisi od njega – zaklajučio je Vladan Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter