0
Domaći fudbal

FIFA PRO: Fudbaleri, ne idite u Srbiju! (FOTO)

Objavljeno: 28.03.19 u 20:28

Fudbaleri članovi ‘FIFA pro’ dobili su ponovo upozorenje da ne dolaze u Srbiju da igraju fudbal, a sve zbog neredovnih isplata.

Nije ni prvi, a ni poslednji put da se ‘FIFA pro’ oglašava poovodom stanja u srpskom fudbalu. Ovoga puta razlog je bio fudbaler Spartaka iz Subotice Vladimir Simunović koji je još pre dve godine tužio Radnički iz Niša zbog neisplaćenih zarada. On je svojevremeno tužio svoj bivši klub zbog neisplaćenog dela zarada, ali su u međuvremenu prekršena pravila o nezavisnoj arbitraži prilikom raskida ugovora sa niškim superligašem. Naime, postavljene su nove sudije koje su odbacile njegovu tužbu, iako je prema ugovoru klub bio obavezan da mu isplati dugovanja.

‘FIFA pro’ je zbog toga ponovo upozorio sve svoje članove da ne idu u Srbiju tražeći ‘fudbalski hleb’, jer je skoro 50 posto fudbalera u našoj ligi tužilo svoje klubove u 2017. godini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter