0
Fudbal

VEST SA PIRINEJA: Španija bez selektora igrala protiv Malte (FOTO)

Objavljeno: 27.03.19 u 15:37

Španija je sinoć u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo igrala protiv Malte i pobedila je sa 2:0, ali na klupi nije bio selektor.

Naime, Luis Enrike nije vodio ‘crvenu furiju’, a razlog su bili porodični problemi. Ekipu je protiv ‘krstaškog ostrva’ vodio Roberto Moreno. Fudbalski savez Španije je zamolio sve da ne ulaze u selektorovu privatnost.

Nedugo zatim, oglasio se kapiten Španije Serhio Ramos na Tviteru.

– Mister, veoma nam je žao zbog vesti. Nadamo se da će sve proći najbolje moguće. Znaš da je tim uz tebe do smrti i danas ćemo ostvariti dobru pobedu. Porodica je svetinja. Pobedićemo za tebe. Šaljemo ti snagu i ohrabrenje. Veliki zagrljaj – napisao je Ramos.

Španija je posle ove objave štopera Real Madrida golovima Morate slavila sa 2:0 protiv Malte, a potom se oglasio i napadač Atletiko Madrida.

– Imali smo veliki motiv da pobedimo, čak i veći nego inače zbog čitave situacije. Želeli smo da mu to poklonimo. Imamo mnogo razloga da budemo zahvalni Enrikeu i pružamo mu punu podršku – izjavio je Morata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter