2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOVA LEGENDA ISKRENA PRED DERBI: Njegove reči će razgaliti Grobare!

Objavljeno: 27.03.19 u 22:19

Aleksandar Pavlović jedan je od ljubimaca navijača beogradskog Partizana i moderna legenda crno-belih, a on bi trebalo da košarkašima svog nekadašnjeg kluba pruži podršku i u drugom meču polufinalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde.

Večiti rival ima pobedu prednosti, a Pavlović je u izjavi datoj Novostima u par reči razgalio navijače Partizana:

– Lakše mi je bilo da igram. Utakmica je bila fenomenalna. Odavno nisam gledao bolji derbi. Stvarno mi je žao što je Partizan izgubio, ali naravno još ništa nije gotovo. Verujem da ako crno-beli odigraju na nivou, mogu da uđu u finale, rekao je on, nakon čega je dodao:

– U velikim utakmicama presudna je igra u defanzivi. Ali protiv ovakve Zvezde mora i napad da bude na visokom nivou, kao što je bio u prvom polufinalnom susretu.

FOTO: STARSPORT

Otkrio je i šta bi trebalo da bude ključ pred duel u kom će crno-beli kao domaćini juriti pobedu vrednu opstanka u doigravanju:

– Nema nikakvog pritiska, svi znaju da će hala biti ispunjena do poslednjeg mesta. I to može da bude samo plus za Partizan, a nikakvo opterećenje. Zajedno su tim. Uvek neko drugi od igrača može da iskoči. Što više igraju kao ekipa, to su veće šanse za pobedu. To su pokazali u prethodna tri derbija koja su odlučena na jednu loptu. Ne treba stavljati na momke nikakav pritisak. Na kraju dana, ovo je ipak, samo košarka koju svi vole da igraju na terenu, zaključio je Pavlović.

Drugi meč polufinala na programu je 30. marta od 19 časova.

HotSport možete pratiti i na Instagramu – hvala na poverenju!

0
0

2 Komentara

  1. Prvo,partizan ima ogroman pritisak bas zato sto je 0:1i sto.igra pred svojom publikom,tako je i Zvezdi bilo pa bacanja sutirala ispod 50%…cuti tu,bkce +10 za Zvezdu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter