in , ,

PAO NAČELAN DOGOVOR: AEK stiže u Beograd, evo kog datuma ga Partizan gosti… (VIDEO)

Hrabrost tadašnjeg rukovodstva AEK-a iz Atine i igrača ostaće zauvek u pamćenju građana Srbije, a 20 godina kasnije sledi repriza.

HotSport je juče najavio inicijativu Partizana da se ponovo odigra prijateljski meč u Humskoj sa Atinjanima. Odgovor iz grčke prestonice je ubrzo stigao, onaj potvrdan. To znači da će AEK ponovo u Beograd na prijateljski meč sa crno-belima.

Sad je poznat i datum, a sve bi moglo da se odigra već 10. aprila kada su oba kluba slobodna između dva redovna kola u svojim šampionatima. Podsetimo, 1999. godine AEK je pod NATO bombama doputovao u Beograd i u Humskoj je odigrao prijateljski meč sa Partizanom. Rezultat je bio 1:1 (strelci Kežman i Zubulis), a utakmica nije odigrana do kraja, jer su navijači dva tima uleteli na teren i usledio je prijateljski zagrljaj.

Posredstvom našeg ambasadora u Atini Dušana Spasojevića napravljen je načelan dogovor da se utakmica odigra 10. aprila. Podsetimo, danas za AEK igraju dva srpska fudbalera, ruku na srce zvezdaša Uroš Ćosić i Nenad Krstičić.

Autor: Redakcija

Diskusija

Odgovorite
  1. KAKAV AEK. PRVO UPRAVO
    MARS IZ PARTIZANA PA ONDA SVE DRUGO. MOTKE
    BRE TREBA DA RADE. VI STE
    UNAKAZILI PARTIZAN.KRPELJI !!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

MILUNOVIĆ: Uživam da ostajem posle treninga, često na sred utakmice zapevamo sa navijačima!

LEPE VESTI ZA ZVEZDAŠE: Jedan od najboljih igrača Milojevićevog tima se potpuno oporavio