0
ATP

ĐOKOVIĆ NAJAVIO PROMENE: Mnogo toga mi se dešava van terena!

Objavljeno: 27.03.19 u 10:10

Posle nove rane eliminacije, najbolji svetski teniser izjavio je da nije smeo da izgubi meč od Roberta Bautiste Aguta i da će poraditi na svojim greškama i problemima.

Nakon ispadanja u Indijan Velsu, Đoković je poražen i u Majamiju u osmini finala, iako je protiv Bautiste Aguta lako dobio prvi set sa 6:1.

– Nije ovo prvi put da rano ispadnem sa oba turnira. Dešavalo mi se to u poslednje dve sezone. Dakle, definitivno moram da razmislim o tome kako ću ubuduće da se pripremam i za Indijan Vels i za Majami, počev od seledeće godine – rekao je Đoković.

– Imao sam mnogo toga što mi se dešavalo van terena. Verujem da je to uticalo i na moje igre. Nisam se, pritom, osećao najbolje ni zdrastveno, ni u Indijan Velsu, ni ovde. Još sam malo krut, ali… gledajte, to vam i dođe život.

O španskom teniseru je izneo samo reči hvale, dok je prema sebi bio samokritičan.

– Bautista Agut je solidan igrač. Svaka mu čast na velikom preokretu. Ali, ja nisam smeo da izgubim jedan ovakav meč. Imao sam toliko šansi. Toliko sam ih samo prokockao… To se i dešava kada ne realizujete svoje prilike na vreme.

Sledi sezona na šljaci.

– Znate, odrastao ja na šljaci. Zato i volim da igram na njoj. Videćemo šta će biti, ali definitivno je da moram da budem bolji nego što sam na ova dva turnira – zaključio je Novak Đoković.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter