0
AdmiralBet ABA Liga

DINO RAĐA OTKRIVA: Srbi imaju jednu stvar koja Hrvati nemaju! (VIDEO)

Objavljeno: 27.03.19 u 22:34

Svetsko prvenstvo u košarci igraće se od 31. avgusta do 15. septembra. Na njemu neće biti jedne zemlje iz regiona.
Hrvatski košarkaši nakon dugo vremena nisu se plasirali na veliko takmičenje, a košarkaška legenda reprezentacije Hrvatske Dino Rađa pokušao je da da odgovor zbog čega je to tako. 

Srbi imaju kult košarke i dobre trenere koji ostaju dosledni svom radu i posle raspada onog sistema. Tu mislim prevashodno na Dušana Ivkovića, Željka Obradovića, Svetislava Pešića koji su stvorili neke nove klince. Oni su vodili Savez godinama, nije se događalo to što se kod nas događa, počeo je Rađa.

On je potom detaljnije objasnio razliku između ‘njihovih i naših’.

– Jednom prilikom sam pričao sa Božom Maljkovićem i on mi je rekao u čemu je razlika. ‘Kada vaši naprave neuspeh, ništa se ne dogodi, da se to dogodi u Srbiji, naši ne bi mogli da izađu na ulicu’. Definitivno tu ima istine, samo možda ne u tolikoj meri. Čini se da kod nas ne interesuje to ljude koliko ih interesuje u Srbiji. Kod nas su glavni sportovi fudbal i rukomet, dok su kod komšija to košarka i tenis, rekao je Rađa za ‘Podcast Inkubator

Kompletan video pogledajte ispod: 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter