0
Evropske lige

09.06.2012, LWOW, PILKA NOZNA, FOOTBALL, MISTRZOSTWA EUROPY W PILCE NOZNEJ, EURO 2012, FOOTBALL EUROPEAN CHAMPIONSHIP, NIEMCY - PORTUGALIA, GERMANY - PORTUGAL, JOAO PEREIRA (POR), MESUT OZIL (GER), FOT. TOMASZ JASTRZEBOWSKI / FOTO OLIMPIK/NEWSPIX.PL.---.Newspix.pl

ARSENAL SE ODRIČE DVOJICE FUDBALERA: Stigli kao zvezde, odlaze kao razočaranja

Objavljeno: 27.03.19 u 19:18

Henrik Mhitarijan i Mesut Ozil će ovog leta gotovo sigurno napustiti redove Arsenala.

„Tobžije“ne uspevaju da se uključe u borbu za sam vrh, trener Unai Emeri želi da na leto napravi neki novi Arsenal, a jedna od glavnih prepreka su ova dva igrača.

Naime, razlog se nalazi u ogromnoj plati koju ova dva igrača primaju, a s ozbirom na to da su daleko od nosilaca igre tima sa „Emirejtsa –  Mhitarijan odigrao samo 15 a Ozil dva meča manje u Premijer ligi, na 30 do sada odigranih kola – jasno je da novac koji dobijaju nikako ne oslikava njihov učinak, pa je želja kluba da ta sredstva preusmere u fudbalere koji će Emeriju pomoći da ekipu izdigne dovoljno da se uključi u borbu za šampionsku titulu.

Arsenal je trenutno četvrti sa 60 bodova, 16 manje od prvoplasiranog Mančester Sitija a dva više od Mančester Junajteda na petoj poziciji, pa ih očekuje neizvesna borba za plasman u Ligu šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter