0
Ostali sportovi

SP U HOKEJU: Srbija posle preokreta srušila Hrvatsku

Objavljeno: 26.03.19 u 22:40

Juniorska hokejaška reprezentacija Srbije je ostvarila drugi trijumf na Svetskom prvenstvu u Beogradu, a večeras je bila bolja od Hrvatske.

Posle trijumfa u prvom kolu protiv Australije, Srbija je večeras u ledenoj dvorani ‘Pionir’ savladala Hrvatsku sa 4:1 (0:1, 1:0, 3:0).

Izabranici selektora Nemanje Jankovića su u gotovo punoj dvorani uspeli da slave posle preokreta, a sve zahvaljujući junaku Strahinji Vidoviću, koji je postigao čak tri pogotka.

Momci do 18 godina su pokazali karakter, ali bi trebalo pohvaliti i publiku u ‘Pioniru’, jer nije bilo lako posle vođstva Hrvata od petog minuta golom Marka Rakara.

Izjednačenje je stiglo u 26. minutu preko Vdovića, a vođstvo i preokret doneo je Lazar Pejčić u 41. minutu. Potom je Vdović sa još dva gola potvrdio trijumf ‘orlića’ za konačnih 4:1.

U sredu je na šampionatu sveta slobodan dan, a naredni rival Srbije je Holandija i taj meč će biti na programu u četvrtak od 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter