0
Fudbal

FOTO: FS Srbije

‘ORLIĆI’ ZABLISTALI: Đorovićevi klinci razbili Poljake u Poznanju

Objavljeno: 26.03.19 u 18:57

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije je odradila uspešan test na gostovanju Poljskoj u prijateljskom meču u Poznanju.

Izabranici Gorana Đorovića su slavili sa 2:0 (0:0) i to golovima Erhana Mašovića u 70. i Lazara Ranđelovića u 86. minutu meča.

Meč na stadionu ‘Roda Groklin’ je bio test za ono što mladu reprezentaciju Srbije čeka od 16. do 30. juna, kada će nastupiti na Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu.

Srbija je mogla i ubedljivije da slavi, jer je tokom meča imala sjajne šanse i akcije preko Račića i Ranđelovića. Ipak, u poslednjoj četvrtini meča je uspela da slomi rivala.

Kod prvog gola je proradila linija Račić-Ranđelović-Mašović, a pre toga je Šaponjić promašio loptu, koji je u samom finišu sjajno asistirao Ranđeloviću i poslužio ga za krajnjih 2:0.

‘Orlići’ su potvrdili da imaju i kvalitet, ali i odličnu formu, koju će nadamo se, očuvati do leta i šampionata Evrope.

Poljska – Srbija 0:2 (0:0)
(Mašović 71, Ranđelović 87)

Sudija: Tomaš Vajda (Poljska).

POLJSKA: Drongovski – Gumni (od 46. Fila), Viteska, Jonjči, Stolarski (od 86. Gaška), Điček (74. Klimala), Žurkovski (od 46. Jagjelo), Pjotrovski (od 62. Kapustka), Šimanski (od 62. Mihalak), Jozvjak (od 74. Vdovjak), Buks (od 62. Šviderski).

SRBIJA: Manojlović (od 46. Rosić) – Stevanović, Babić, Jovanović (od 90+1 Ćalasan), Terzić  – Ranđelović (od 90+1 Đorđević), Račić, Mašović, Adžić (od 58. Mičin) – Zlatanović (od 58. Vučić), Joveljić (od 63. Šaponjić).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter