4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI ZAOKRET U LJUTICE BOGDANA: Napadač odbio unosnu ponudu i ostaje u Zvezdi!

Objavljeno: 26.03.19 u 11:58

Uveliko se radi na transferima u Ljutice Bogdana.

Pored ponude i dozvole Bordoa napadač je odlučio da ne menja klub već se posle epizode u crveno-belom na kraju sezobe vraća u Francusku.

Preostala dva meseca do kraja sezone Džonotan Kafu će ostati u Beogradu kao član Crvene zvezde bez obzira što nije u planu trenera Vladana Milojevića. Kako saznaje HotSport Brazilac je odbio da se preseli u Japan i da do Nove godine brani boje Kašime. Upućena je ponuda ‘karioki’ za osam meseci što je posle premišljanja od nekoliko dana odbio i taj klub uveliko traži alternativu pošto ima vremena do 29. marta kada se završava prelazni rok. Nešto ranije, u januaru mesecu je napadač odbio da se preseli i u Astanu, a u oba slučaja ima je ‘zeleno svetlo’ Bordo sa kojim je pod ugovorom do juna 2021. godine.

FOTO: STARSPORT

Kafu gotovo sigurno više neće biti na sceni pred navijačima šampiona Srbije u trci za dva trofeja, ali je definitivno prelomio da ostane do isteka pozajmice. Finansijski ništa ne gubi, ali je fudbalski ‘zaboravljen’ posle sjajnih partija koje je nizo godinama u dresu Ludogoreca. Na kraju Brazilac je u tri takmičenja za Crvenu zvezdu upisao devet mečeva i postigao dva pogotka, a na terenu je jesenas proveo ukupno 495 minuta.

Zaprateti nejbolju sportsku Instagram stranicu – HOT SPORT!

0
0

4 Komentara

  1. Interesna grupa forsira sve one koji nemaju ni jednu ponudu…kafu,boaci,pavkov,savic,stojkovic,causic,jer to je jedini nacin da se neko upeca.tesko ce i ovako nekog prevariti, a sad zamislite da jos i ne igraju.oni su medjutim svi napravili dobre ugovore( narocito tata dusan)pa sad ostaje na nama da ih gledamo ako to neko moze da izdrzi

    0
    0
    Odgovori
  2. Kad neće Kafu, dajte ovog Boaćija, možda on prihvati da ode u Japan i tako oslobodi mesto za Joveljića, jer i tako je spor i neborben, a izgubio je i poverenje trenera Milojevića za izvođenje penala u SLS! Ove godine prednost u izvođenju penala ima nenadmašni Ben, ali Japanci će reći šta će nama tamo neki Boaći koji je bio rezerva u kineskoj 75. ligi sveta, jer mi smo za njih elita, mi smo na 60. mestu. Ako je kod Kineza bio rezerva šta bi tek kod nas radio pitaće se Japanci, možda bi prodavao kikiriki na tribinama. A, šta bi tek rekli Japanci kada bi znali da je Boaći, kao rezerva iz kineske 75. lige sveta, došao u našu SLS, 28. ligu sveta?! Pa, dobro, ali eto Boaći ni kod nas ne igra, jer je kao povređen!

    0
    0
    Odgovori
    • Svaka čast ako ovo Japanci pročitaju ostade i Boći bez tvog angažmana i cilj ostvaren Zvezda gubi lovu. Cirkus navijača kluba ljubavi koji inače kolju jedni druge se nastavlja samo je bezobrazluk sada veći jer se bez srama predstavljaju kao Zvezdaši..

      0
      0
      Odgovori
      • Bravo Pero majstore za ovaj komentar! Ja sam bezobrazan jer sam napisao živu istinu! Šta nije istinito u mom komentaru?! Jel’ misliš da treba zatvarati oči i aplaudirati ovoj interesnoj grupi koja vodi Zvezdu i odobravati njihove marifetluke u vezi sa dovođenjem na desetine ispodprosečnih afričkih “kapitalaca”?! Video si i sam koliko je “kapitalac” Boaći dobar fudbaler, kada je u 75. ligi sveta u Kini, bio standardna rezerva! A, zbog tog rezerviste iz Kine šansu svojevremeno nisu dobijali Srđan Vujaklija, Milan Pavkov i sada Dejan Joveljić! Pa, ko je sada ovde u pravu?! Da li ja koji se zalažem da igraju srpski igrači ili ova interesna grupa koja svesno upropaštava srpske fudbalere, a forsira nedorasle drugorazredne Afrikance, zbog sopstvenih lukrativnih razloga. U svom komentaru koji je vrhunsko licemerje ti kažeš:…”ako ovo Japanci pročitaju ostade i Boći bez tvog angažmana i cilj ostvaren Zvezda gubi lovu”… Komentar ti je nepismen, jer Boći neće ostati bez mog angažmana a to što će Zvezda izgubiti lovu, ni to nije tačno jer već 7 godina niko od državnih finansijskih organa nije ušao u Zvezdu da prekontroliše tragove novca, prema tome lovu ne gubi Zvezda, već lovu gubi interesna grupa koja vodi Zvezdu! Oni dele tu lovu i zato forsiraju rezervistu iz Kine!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter