0
Domaći fudbal

FOTO: N. Đorđević/B92

MARADONA REKAO SVOJE: Zvezdinu legendu svrstao u red najboljih fudbalera ikada (FOTO)

Objavljeno: 26.03.19 u 19:32

Dijego Armando Maradona bez sumnje je jedan od najboljih, a kada takva veličina pohvali igrača sa ovih prostora, dobija na težini. 

Pedesetosmogodišnji  Maradona zajedno sa brazilskim maestrom Peleom nosi titulu najboljeg igrača 20. veka. Mnogi ga osporavaju uz opasku da u vreme kada je igrao nije imao adekvatne protivnike koji bi mu parirali, kao što su danas Mesi i Ronaldo, a El Dijego je imao spreman odgovor. 

– Kako možete da govorite da nisam imao dostojne rivale? Borio sam se na terenu protiv ovih Titana, napisao je na Instagramu jedan od najboljih fudbalera svih vremena. 

Na fotografiji koja je okačena nalaze se neki od najvećih fudbalera 20. veka, među kojima su Lotar Mateus, Hristo Stoičkov, Pibe Valderama, Marko Van Basten i mnogi drugi, a ljubitelje fudbala sa ovih prostora posebno raduje jedno ime koje je na listi ‘najvećih Titana’ 20. veka, a reč je o Robertu Prosinečkom, hrvatskom reprezentativcu i legendarnom fudbaleru Crvene zvezde

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter