0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KRSTAJIĆ: Rezultat je realan – oni su bili samo bez Ronalda, a mi bez Kolarova, Matića, Kostića, Gaćinovića…

Objavljeno: 26.03.19 u 00:05

Remijem u Liasabonu fudbaleri naše selekciji krenuli su u bitku za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Orlovi su poveli golom Dušana Tadića, da bi izjednačenje domaćem timu doneo Danilo.

Nakon utakmice kormilar našeg nacionalnog tima istakao je da je primarni cilj ostvaren.

– Sama utakmica je donela ono što smo i očekivali. Jak Portugal, dobro organizovanu Srbiju, disciplinovanu. Povreda Ronalda je poremetila njih, koliko i nas povreda Gaćinovića. Kada se sve sabere i oduzme mislim da je rezultat bio realan, a Srbija treba da bude ponosna na ove momke, rekao je Krstajić.

Domaće novinare zanimalo je da li je njihove selekcija oštećena za jedanaesterac i da kako je na meč uticala povreda Kristijana Ronalda.

– Nisam dobro video, to je pitanje za sudiju. A što se tiče Ronalda, da li je nedostajao Portugalu, morate da znate da nismo imali Kolarova, Matića, Fejsu, Kostića, Prijovića, Gaćinovića…. a mi nemamo ogroman izbor igrača kao neke druge zemlje. Zbog toga i ovaj rezultat ima na težini.

FOTO: STARSPORT

Mišljenje selektora Krstajića o potencijalu Andrije Živkovića koji nastupa za Benfiku posebno je zanimalo portugalske izveštače.

– Živković je pravi igrač, ali neophodna mu je veća minutaža u klubu kako bi bio još bolji.

Srbija je osvojila bod, Portugal posle Ukrajine nije pobedio ni ‘orlove’, a Ukrajina je večeras slavila u Luksemburgu posle mnogo sreće u 93. minutu…

-Pokazatelj ove utakmice, ali i one u Luksemburgu gde je Ukrajina pobedila u 93.minutu govori da će grupa biti neizvesna. Ovaj rezultat je dobar za nas, atmosferu i samopouzdanje. Bod nam mnogo znači za ono što nas čeka u junu protiv Litvanije i Ukrajine. Nema euforije posle ovih rezultata protiv Nemačke i Portugala, očekujem da se povređeni igrači oporave i da u kompletnom sastavu dočekamo junske utakmice koje nam mnogo znače za dalji tok kvalifikacija, zaključio je Krstajić.

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOT SPORT!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter