0
Košarka

FOTO: PRINTSCREEN

JEZIVA POVREDA JUSUFA NURKIĆA: Centar polomio nogu, javnost traži kaznu za sudiju koji ga je ‘nagazio’ (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Objavljeno: 26.03.19 u 08:44

Noćašnji duel između Bruklina i Portlanda obeležile je teška povreda Jusufa Nurkića.

Bosanskohercegovački centar je doživeo prelom noge prilikom jednog doskoka.

Pokušao je Nurkića da ‘popravi’ promašaj svoje ekipe, ali je nakon toga nezgodno doskočio na levu nogu. Do ovog peha došlo je u samom finišu utakmicem, pri kraju drugog produžetka, a odmah nakon pada igrača Portlanda po grimasi se videlo da se radi o težoj povredi. Centar je na nosilima napustio parket, nakon čega je dobio aplauze podrške od navijača oba tima. Nurkić je odmah prevezen u bolnicu, ali stepen povrede i koliko će dugo van parketa biti još nije poznato.

Ipak, tu nije kraj priči o Nurkićevoj povredi, zbog koje javnost traži da jedan od sudija sa noćašnjeg duela bude kažnjen. Naime, prilikom prilaska zapisničkom stolu sudija je potkačio Nurkića po povređenoj nozi, što je podiglo veliku prašinu na društvenim mrežama. Da cela priča bude dodatno pogoršana, arbitar se nije ni okrenuo tom prilikom, a kako je izgledalo možete videti na ovom snimku:

Porukom ‘volimo te’ odmah su se nakon meča oglasili Trejlblejzersi, a podršku Nurkiću su pružile i brojne druge kolege:

 

Pre povrede Nurkić je odigrao fantastično i zabeležio 32 poena, 16 skokova i pet dodavanja u pobedi Portlanda rezultatom 148:144 nakon dva odigrana produžetka.

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOT SPORT!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter