0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GEORGIJEVIĆ NAKON GOLA: Nadam se da će ih biti još – Rikarda i Nikolić nisu konkurencija nego podrška

Objavljeno: 26.03.19 u 13:21

Tokom reprezentativne pauze crno-beli su međusobno odmerili snage u prijateljskoj utakmici sastavljenoj od ekipe prvotimaca, omladinaca i kadeta koji su privremeno priključeni prvom timu za taj meč.

Na jednoj strani su se našli – Popović, Vulićević, Ostojić, Smiljković, G. Miletić, Zdjelar, Janković, Ilić, L. Pavlović, Stevanović i Stanojlović, a na drugoj – Kljajić, Radmanovac, Valijente, Vještica, Urošević, Smiljanić, Tošić, Đerlek, Šehapi, Ivanović i Georgijević.

Golove su postigli Zdjelar za prvu ekipu i Dejan Georgijević i Milan Smiljanić za protivnički tabor. Nakon meča momak koji je stigao iz Ferencvaroša je poručio da bi ovo trebalo samo da bude početak niza.

− Za nas špiceve je najbitnije da postižemo golove, jer nam to ne samo donosi samopouzdanje, već se to od nas i očekuje, počinje svoju priču Georgijević.

− Lepo je dati gol, ali ipak ono još slađe očekujem u prvenstvu, verujem u sebe i očekujem golove. Za sada sam odigrao dve utakmice, ali je još mnogo važnih ispred nas i svakako da vidim svoju šansu za veću minutažu, ali naravno ne na uštrb tima. Ima igrača koji su ovde duže od mene, poput Rikarda i Nikolića, ali na to ne gledam kao na klasičnu konkurenciju, već na timski duh i motivaciju da svako bude bolji. Radimo zajedno, podržavamo se, a svima nam je cilj da igramo što bolje. Biće prilika da igramo i u tandemu…

FOTO: STARSPORT

Već 31. marta igra se 28. kolo SLS i repreziza čevrtfinala Kuap protiv Napretka u Kruševcu.

− Prvi rezultat i pobedu treba da izbacimo iz glave, igra se novih 90 minuta i kreće se od nule. Nije lako gostovanje, ali ne mislim da će biti teže zbog prethodne utakmice. Ako uđemo kako treba, verujem u pobedu.

Napdač Partizana je podelio priču kako mu je cimer Danilo Pantić rekao kako će proslaviti gol u Kruševcu i to u stilu Kristijana Ronalda.

− Pričali smo o tome i o proslavi gola. Majstorija. Ima Dača (prim.aut Danilo Pantić) strašan slobodnjak, mislim da može to da ponovi, jer se sećam i nekih ranije koje je pogađao. Sa kontra strane tu su Bambi, Zakarić…Odlične izvođače imamo, zaključuje Dejan.

Za kraj je usledila priča o njegovom bivšem timu.

− Pratim njihove rezultate, ali iskreno pogledao sam samo dve utakmice. Nije isto kao sa Partizanom, jer kad sam bio tamo stalno sam gledao Partizan. Sada pratim i pričam sa igračima iz Ferenca, dobro im ide u prvenstvu, imaju lepu razliku, ali će u Kupu biti teško, jer su prvu utakmicu izgubili od Videotona i Marka Nikolića

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter