0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Srbija protiv Ronalda i drugara, evo na kojoj televiziji…

Objavljeno: 25.03.19 u 08:37

Bogat sportski program je pred nama, a obeležiće ga prvi meč fudbalske reprezentacije Srbije u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo.

‘Orlovi’ kreću u pohod na kontinentalni šampionat na kom nisu učestvovali nikad od kada je država Srbija samostalna zemlja. Prva prepreka je i najteža, gostovanje braniocu trofeja u Lisabonu. Favorit su Kristijano Ronaldo i drugari, ali nada uvek postoji. Može li Srbija do iznenađenja na ‘La Lušu’ možete pogledati od 20.45 na novoj televiziji ‘Nova S’ koja je nastala od nekadašnjeg TOP kanala.

Takođe, Sport klub nam donosi prenose ostalih mečeva kvalfikacija za Evropsko prvenstvo, a mi izdvajamo duel Francuske i Islanda od 20.45 na njihovom trećem programu. Sport klub nam danas donosi i prenose mastersa u Majamiju, a uz RTS možete pogledati dvoboj Filipa Krajinovića protiv Rodžera Federera od 18.30.

Kada je reč o Areni sport, tu izdvajamo jedan dvoboj. Reč je o drugom polufinalnom meču ABA lige između Cedevite i Budućnosti. Prenos je od 19 časova na prvom programu. Evo kompletnog TV programa za ponedeljak:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter