0
Fudbal

POLJSKU TRESE SKANDAL: Otac Šćešnog napao selektora i savez!

Objavljeno: 25.03.19 u 17:55

Ozbiljne optužbe pristigle su na račun Jeržija Bženčeka i Fudbalskog saveza Poljske.

Otac golmana Juventusa i nacionalnog tima te zemlje optužio je savez i selektora da je zbog nečistih radnji na startu kvalifikacija talentovani Arkadijuš Reka dobio priliku uprkos što nije u prvom planu ni u svom klubu.

Kako je Šćešni stariji rekao, igrao je Arkadijuš Reka čiji nastupi u reprezentaciji utiču na to da li će njegov sadašnji klub, Atalanta, platiti dodatni bonus bivšem – Visli Plock.

– Primetio sam zanimljive podatke pre utakmice protiv Letonije. Ekipa Atalante će morati da plati 500.000 evra Visli Plock ukoliko mladi Reka odigrao pet mečeva u reprezentativnom dresu Poljske. S obzirom da je trener Bženček bio šef u tom klubu postoji sumnja da je namerno stavio Reku u prvi tim, iako ima malu minutažu u svom klubu. Očekujem od nadležnih institucija, trenera i igrača da reaguju, izjavio je Mačej Ščešni, da bi ubrzo dobio odgovor od selektora Poljske:

– To je samo mišljenje gospodina Šćešnog koje poričem jer ne znam za klauzule u ugovorima mojih igrača. Bio mi je potreban fudbaler koji igra levo i opasan je sa levom nogom, istakao je selektor, koji je Vislu Plock predvodio u sezoni 2017/18.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter