0
Košarka

NBA: Težak poraz Nagetsa, Jokić ‘flertovao’ sa tripl-dablom…

Objavljeno: 25.03.19 u 00:20

Denver nije iskoristio šansu da pobegne Golden Stejtu na prvom mestu ‘Zapada’, pošto je doživeo težak poraz od Indijane u gostima 124:88.

Pretekao je Denver ekipu Golden Stejta na liderskoj poziciji ‘Zapada’, ali je ispustio veliku šansu da večeras pobegne ‘ratnicima’. Indijana je rasturila Nagetse 124:88.

Posle prve četvrtine nije delovalo da će Denver doživeti poniženje protiv Pejsersa. Domaćin jeste vodio, ali ne ubedljivo. Prvu veću razliku Indijana je napravila u drugoj četvrtini kada je bilo 16 poena razlike, pitanje pobednika je rešeno u trećoj deonici kada je ona rasla i preko 25 poena razlike. Pravo poniženje ‘grumenje’ je doživelo u poslednjih 12 minuta kada je bilo preko 40 koševa prednosti za Pejserse.

I pored teškog poraza u redovima Denvera je dominirao Nikola Jokić koji je ubacio 19 poena (8-16 iz igre, 1-3 za tri i 2-2 sl.bacanja) i imao 11 skokova. Bio je srpski as na dva koraka od tripl-dabla, pošto je ubeležio i dve asistencije. Jokića je po poenima pratio samo Barton sa 15 poena, što je bilo premalo za novi sedmi vezani trijumf.

Kod Indijane monstruozan je bio Hrvat Bojan Bogdanović koji je ubaio 35 poena uz neverovatan šut za tri pet od šest. Tarner je dodao 17 poena, dok je Sabonis ubaciio 15 uz 13 skokova.

Denveru sad ostaje nada da će Golden Stejt večeras kiksnuti protiv Detroita u San Francisku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter