0
Evropske lige

FILMSKA PRIČA MOZE KINA: ‘Mama potpisao sam ugovor, više ne moraš da radiš’!

Objavljeno: 25.03.19 u 18:22

Moze Kin je postao nova zvezda Juventusa, a njegova filmska priča još se prepričava. 

Tokom 2018. je Kin potpisao prvi profesionalni ugovor,  početkom godine postigao je prvenac u dresu crno-belih protiv Bolonje u kupu, a potom i dva gola u Seriji A Udinezeu.

Fudbaler iz Obale Slonovače je u školi Juventusa od svoje 10. godine. Izabela Kin je za Tutosport ispričala detalje koji su usledili po potpisivanju ugovora. 

– Bilo je pola pet ujutru kada me je pozvao. Rekao mi je da ima iznenađenje za mene, kada sam krenula na posao. Rekao je ‘mama potpisao sam za Juventus, više ne moraš da radiš, dođi da živiš sa mnom u torinu’. Svaka majka bila bi presrećna da vidi svog sina da ovako daleko dođe. Mnogo sam ponosna na njega, pogotovo kada se setim odakle je krenuo, rekla je Izabela. 

U pobedi Italije nad Finskom Kin je bio strelac drugog pogotka za svoju reprezentaciju, a to ga stavlja na drugo mesto liste najmlađih strelaca reprezentacije Italije svih vremena. 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter