0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ENGLEZI SE ŽALILI NA RASIZAM U PODGORICI: Obaveštena UEFA – Sterling imao šta da poruči navijačima, Rouz se prisetio Kruševca (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.19 u 23:49

U velikom probelmu mogli bi da se nađu ‘sokolovi’.

Naime, nakon utakmice pod Goricom i pobede gostiju (1:5), oni su delegatima Evropske kuće fudbala (UEFA) prijavili rasističke uvrede od strane publike usmerene ka njihovim igračima.

Britanski mediji uveliko se bave ovom temom, a kao potrdu da se ‘nešto dogodilo’ ističu radovanje Rahim Sterlinga prilikom proslave petog gola gostujućeg tima. Fudbaler Mančester Sitija je imao šta da poruči domaćim navijačima, a selektor Garet Sautgejt je nakon utakmice govorio o onome što se dešavalo i stao u zaštitu svojih igrača.

– Da, definitivno sam čuo uvrede sa tribina kada je Dani Rouz dobio žuti karton u finišu meča. To je neprihvatljivo. Prijavićemo UEFA, moramo da zaštitimo naše igrače, rekao je on i dodao da nije siguran šta se dešavalo sa Sterlignom.

(VIDEO:YouTube/Calcio in diretta)

Podsetimo, slična situacija viđena je pre sedam godina u Kruševcu kada je mlada reprezentacija u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo bila rival Srbiji i tada je igrač Totenema doživeo nešto slično.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter