0
ATP

ĐOKOVIĆ: Protiv Delbonisa sam izgubio fokus, sa Batistom Agutom moram da zapnem za svaki poen

Objavljeno: 25.03.19 u 14:25

Novak Đoković je svestan da nije bio na pravom nivou u meču protiv Federika Delbonisa i da će morati mnogo bolje da odigra protiv Roberta Bautiste Aguta.

Protiv upornog i žilavog Delbonisa je bilo dosta problema, ali je Đoković ipak uspeo da se plasira u osminu finala Mastersa u Majamiju.

– Neophodno mi je da zadržim jak nivo igre tokom celog meča. To je put koji mora da sledim kako bih pobedio Aguta. On je teniser koji ne pravi greške, kada igrate protiv njega morate da maksimalno zapnete za svaki poen. On je veoma čvrst i dosledan u igri. Unapredio je servis, bekhend, dok je u forhendu uvek bio sjajan – rekao je Đoković pred duel osmine finala protiv Bautiste Aguta.

Đoković je realno analizirao svoju igru i nije bio zadovoljan, već sumnjičav prema sebi.

– Biću iskren, izgubio sam fokus. Morao sam protiv Delbonisa da budem mentalno pribraniji na kraju drugog seta. Opet, pohvale idu i njemu. Nije imao šta da izgubi i zbog toga je jako dobro kontrolisao meč – završio je Đoković.

Meč između Đokovića i Bautiste Aguta igra se u utorak popodne, a tačan raspored i satnica će tek biti utvrđen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter