1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Zvezda sa Fiorentinom završava prodaju igrača, reprezentaciju Albanije preuzima bivši selektor SCG

Objavljeno: 24.03.19 u 23:11

Dan sa dosta dešavanja je za nama, kako i dolikuje poslednjem u nedelji.

Većina stvari bila je u znaku obeležavanja 20 godina od početka NATO agresije na Srbiju.

Kako u svim, tako i sportskim vestima. Početak agresije obeležili su mnogi domaći sportisti, ali i strani u znak podrške. Međutim, posebno su se istakli navijači Olimpijakosa koji su imali poruku podrške.

Pored toga što se nalazimo na sredini prolećnog dela šampionata, čelnici kluba iz Ljutice Bogdana marljivo rade po pitanju transfera i letnjem prelaznom roku. Kako sada stvari stoje crveno-bele sitnice dele od prvog transfera.

A jedan navijač sa srpskom zastavom danas se zatekao u Budimpešti u blizini okupljenih navijača hrvatske reprezentacije, kada je nastao blaži incident.

Srbija će kvalifikacionu utakmicu za odlazak na Evropsko prvenstvo igrati sutra u Lisabonu, a pred taj meč Kristijano Ronaldo je bio vrlo raspoložen.

Zanimljive vesti stižu iz Albanije čiji će nacionalni tim preuzeti nekadašnji selektor Srbije i Crne Gore.

0
0

1 Komentara

  1. Ovo se može podvesti pod “Udarna laž godine”! Svi se sećamo kada su se iz interesne grupe koja vodi Zvezdu svečano zaklinjali, uz njihovu datu čvrstu pionirsku reč, da niko ne može otići iz Zvezde najmanje pre kraja kvalifikacija za Evropu! Kakva laž! Kao i sve što dolazi od ove grupice uzurpatora Zvezde, koji sve rade iz svoje lične koristi! Njihova čvrsta reč ima težinu pera od goluba prevrtača, na običnom povetarcu! Njihova povezanost sa ekskluzivcem Falji Ramadanijem, inače finansijerom OVK, će biti obelodanjena tek kada ode Supermen iz Feketića i kada u Zvezdu uđu finansijski forenzičari, posle dugih 7 godina zabrane ulaska!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter