1
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi i iksevi za prolećni het-trik!

Objavljeno: 24.03.19 u 11:20

Dolaskom proleća krenula je naša serija pogodaka tako da smo i juče bili uspešni drugi put od starta kvalifikacija i danas jurimo het-trik i veliki je izazov da ponovo budemo uspešni.

VELS – SLOVAČKA X2 (1.70)

Gosti su opravdali ulogu favorita i na otvaranju trke savladali su Mađarsku, a sada hoće u Kardifu da stignu bar do remija i svakako za ovu misiju imaju potencijal.

MAĐARSKA – HRVATSKA GG (1.70)

Komšijski okršaj treba da bude intresantan i zanimljiv tako da uspeh „kockastih“ je realan mada nisu baš blistali na startu tako da je po gol na obe strane dobra preporuka.

KAZAHSTAN – RUSIJA POL X (2.00)

Domaćin je pregazio Škotsku i silno motivisani čekaju drugog rivala koji dolazi posle poraza od Belgije i ocčekuje se čvrsta utakmica i domaćin ce čekati da pokuša da kazni Ruse iz kontra napada.

HOLANDIJA – NEMAČKA GG (1.70)

Derbi je u Amsterdamu gde „narandžasti“ dočekuju novu selekciju Nemačke koja igra otvoreno i svakako po gol na obe strane je realna opcija velikog megdana na stadionu Ajaksa.

Ukupna kvota na tiketu je 9.82.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter