1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SADA SPASA NIJE BILO: ‘Orlići’ ne idu na Evropsko prvenstvo!

Objavljeno: 23.03.19 u 13:45

Reprezentacija Srbije do 19 godina neće igrati na Evropskom prvenstvu u Jermeniji koje se igra od 14. do 27. jula.

Nije žreb bio naklonjen četi Nenada Sakića, ali je nada postojala kada je Dušan Vlahović sa dva gola doneo našoj selekciji bod protiv Ukrajine 2:2. Ipak, posle današnjeg poraza od Belgije 2:0 jasno je da Srbija neće na Evropsko prvenstvo u Jermeniji.

Pobedu ‘crvenim đavolima’ doneo je Luju Opendi sa dva gola, jedan je postigao u 39. minutu iz penala, a drugi u 61. minutu.

Orlići su ispali, jer imaju samo jedan bod iz dve runde, a činjenica da samo prvoplasirani iz svake grupe ide na završni turnir znači da će završni meč protiv Italije 26. marta biti samo revijalnog karaktera.

Srbija je igrala u sastavu: Grodić – Šehović, Jeličić, Pavlović, Kamenović – Zvekanov, Nešković, Bosić (od 69. Lukić), Jakovljević (od 46. Vidosavljević) – Tedić, Vlahović.

0
0

1 Komentara

  1. I tako dodje jedan direktor Darko , imenuje svog dobrog druga Miluna za selektora i Srbija od sjajne generacije nestane na pocetku , sta reci osim zaplakati….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter