1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ČAUŠIĆ: Imao sam povredu aduktora, ali je sada sve sanirano i radim punom parom

Objavljeno: 22.03.19 u 18:04

Crveno-beli vredno rade tokom reprezentativne pauze i spremaju se za prvi sledeći izazov i utakmicu sa Mačvom (30. mart), a povređeni igrači polako se vraćaju u pun trenažni proces.

Jedan od njih je i Goran Čaušić, pa za šefa stručnog štaba Vladana Milojevića stižu dobre vesti jer može da računa na što više raspoloživih snaga izuzev reprezentativaca.

– Pauza nam je svima prijala, saigračima koji su više bili na terenu da se malo odmore, a mi koji smo imali probleme da se dodatno oporavimo i vratimo u ritam. Konkretno, imao sam povredu aduktora, ali je sada sve sanirano i radim punom parom. Biću u potpunosti spreman za predstojeće izazove, kaže Čaušić.

Prvu narednu utakmicu Zvezda ima u subotu, 30. marta, protiv Mačve u okviru 28. kola Superlige na stadionu ‘Rajko Mitić’.

– Dobro poznajemo Mačvu, znam i za taj duel u Kupu prošle sezone… Ipak, sve zavisi od nas i naše igre, ako budemo na visini zadatka, onda neće biti problema na Marakani. Takođe, naš stručni štab uvek sjajno analizira svaki detalj protivničke igre, tako da ćemo i protiv Šapčana biti maksimalno spremni za sve na terenu.

Čaušić se osvrnuo i na fantastičnu podršku, jer crveno-bele u drugom delu sezone na Marakani u proseku gleda skoro 30.000 navijača u domaćem prvenstvu.

– Iz utakmice u utakmicu naši navijači pokazuju da su najbolji na svetu. Trudimo se da im se za podršku odužimo pobedama i uspesima. Pesma sa tribina uvek nam daje dodatnu snagu i zato neka tribine Marakane budu što punije i protiv Mačve. Mnogo je lepše igrati kada je publika uz nas i želimo zajedno da nastavimo borbu za duplu krunu.

Šampion Srbije postavio je novi rekord nepobedivosti sa 53 uzastopne utakmice bez poraza u Superligi.

– Serija je zaista neverovatna. Svima nam je drago da smo deo takve generacije, prava smo ekipa i krasi nas zajedništvo, koje je možda i ključno za uspehe. Mnogo vremena zajedno provodimo i van terena, svi zajedno živimo da Zvezdi donosimo pobede i trofeje i verujem da ćemo u tome uspeti – zaključio je Čaušić.

0
0

1 Komentara

  1. Čaušiću, nemoj da se izvlačiš sa tamo nekim povredama, jer ti nisi zadovoljio svojim igrama u Zvezdi, ni u LŠ ni u SLS i ti treba da odeš! Pošto u interesnoj grupi koja vodi Zvezdu nema saglasnosti i znanja da se izvrši jedna stručna analiza o utakmicama u grupnoj fazi LŠ, kao i o tome koji fudbaleri ne zaslužuju dres Zvezde, zbog svog mizernog učinka! Oni su dokazali da su nesposobni da igraju u jednom ozbiljnom evropskom takmičenju, zato vam kao i svaki navijač Zvezde, koji je bio svedok generacije Dr. Pižona kao i malo kasnije onih vanzemaljaca koji su pokorili planetu, sugerišem da u Zvezdi, ako želi da ozbiljno uđe u nove kvalifikacije za Evropu, ne mogu igrati sledeći igrači: Stojković, Savić, Čaušić, Jovičić, Ben. Boaći i Ebesilio. Zadržavanje 36-to godišnjeg Milijaša u takmičar4sku ekipu je zločin prema mladim igračima Zvezde. Zvezda ima glomazan stručni štab sastavljen od 8 (osam) trenera a nema igru! Da li neko od ovih 7 pomoćnih trenera sme da sugeriše “treneru godine” ono što svaki slepac vidi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter