1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HS SAZNAJE: Činilo se da će ostati do leta, ali je napadač sve bliži selidbi u Aziju…

Objavljeno: 21.03.19 u 10:26

Do rastanka bi moglo da dođe pred plej-of.

Postoji opcija odlaska u Japan, a konačan dogovor je moguć do kraja marta.

Džonatan Kafu nije u planovima trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića do kraja sezone i radi odvojeno od takmičarske ekipe sa Rašidom Samuilom, a pod nadzorom trenera Ivice Momčilovića. Postojala je opcija da ‘karioka’ pređe u Astanu, ali je odbio, a kako saznaje HotSport sada se pojavila nova ponuda iz Japana. Menadžment igrača pokušava da postigne dogovor sa članom Džej lige, koji imaju pravo da angažuju ‘džokera’ do kraja marta. Mali problem je visoka plata, ali priča traje već desetak dana i uskoro bi trebalo da dođe do raspleta.

Ukoliko sve propadne Kafu će ostati u Beogradu do kraja sezone i onda je briga Bordoa sa kojim ima ugovor do juna 2020. godine.

FOTO: STARSPORT

Brazilski krilni napadač je nakon nekoliko klubova u domovini dobrim partijama u redovima bugarskog Ludogorece skrenuo pažnju javnosti, ali i francuskog Bordoa koji ga je pre dve godine doveo za skoro sedam miliona evra. Nije se najbolje snašao Kafu u Ligi 1, a priliku da oživi karijeru potražio je u Crvenoj zvezdi. Do sada je za klub iz Ljutice Bogdana odigrao devet mečeva i postigao dva gola u domaćem šampionatu, a ono što je pokazao za 495 minuta na terenu nije opravdalo očekivanja navijača, ali i čelnika kluba.

Zapratite najbolju Instagram stranicu – HOT SPORT!

 

0
0

1 Komentara

  1. Koplja se lome samo na Kafuu koji je odigrao 9 utakmica, a niko ništa ne priča o debeljuškastom I sporom Ebesiliu koji je do sada odigrao barem dvadeset i više utakmica sa istim ili slabijim učinkom od Kafua! Ebesilio nije apsolutno ništa pružio a stalno dobija šanse, iz utakmice u utakmicu, ali učinak mu je na nivou kadetske lige. Troškove ugovora Ebesilia i Kafua bi trebao da snosi iz svog džepa onaj veleum iz Zvezde koji je insistirao na njihovom dovođenju! Samo neko ko nema dve čiste o fudbalu može dovesti igrača iz 86-e lige kao što je kiparska, uz to Ebesilu je bio istekao ugovor na Kipru a Kiprani mu nisu ponudili produženje ugovora! Prema tome jasno je o kakvom se kapacitetu radi! Ovo što se sa “kapitalcima” radi u Zvezdi je jedan pravi kafkijanski proces!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter