in ,

FER-PLEJ ZA PRIMER: Bosanski premijerligaš pobedio, a onda ponudio protivniku da ponovo igraju (VIDEO)

FOTO: turnirprijateljstva.com

Fudbaleri Veleža odlučili su da zbog lošeg suđenja na poslednjem meču Premijer lige BiH protivniku ponude ponovno odigravanje susreta.

Do prvog gola igrači Veleža došli su autogolom Ekrema Hodžića, a konačan rezultat je postavio Seid Behram, a novi meč nude jer, kako kažu, žele regularno nadmetanje.

Fudbaleri Veleža javnosti su  se obratili saopštenjem. 

– FK Velež teži regularnosti takmičenja i jedan je od onih klubova koji želi vlastitim angažmanom da doprinese podizanju kvaliteta i regularnosti prvenstva. Shodno odluci Komisije za sudije i suđenje FS BiH, konstatovano je da je došlo do propusta na navedenoj utakmici zbog čega je doneta odluka o suspenziji glavnog arbitra Ibrahimkadića. Ako naši sportski prijatelji iz Bihaća smatraju da su u subotu na stadionu „Rođeni“ oštećeni i da nisu imali sve uslove za igru, mi smo spremni da ponudimo odigravanje nove utakmice u terminu koji im odgovara ili koji organi Saveza odrede, a sve u cilju podizanja regularnosti lige i želje da se konačan plasman određuje isključivo na terenu pod jednakim uslovima za sve učesnike, poručuju iz kluba. .

Diskusija

Odgovorite
  1. Tako nešto Crvena zvezda neće nikada predložiti, oni daju golove iz izmišljenih penala i očiglednih ofsajda, na njihovim utakmicama se protivnički igračli isključuju bez razloga ili im se svira penal dok je lopta u kporneru, a protivnički igrač isključuje. Crvena zvezda postiže fantomske golove, ili one sa atletske staze. Njima je sve dozvoljeno i još su nezadovoljni. Oni slave titule koje nikada nisu osvojili, zahtjevaju da im se dodijele trofeji za učešće u kvalifikacijama i pravi se lakrdija od takmičenja.

  2. tako nešto Crvena zvezda neće šponuditi nikada. Ona daje goloeve iz izmišljenih penala, sudije im pušptajku očigledne ofsajde, poostižu fantomske golove i one iz gol-auta. Njihovi rivali dobijaju crvene kartone,a d aniko ne zna zašto, penali im se sviraju dok je lopta u korneru i još se oni bune na suđenje. traže titule koje nikada nisu osvojili

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

UDARNE VESTI DANA: Jović puni kasu Crvene zvezde, fudbaler Zvezde se seli u zemlju samuraja i još jedno ne za Krstajića

ISPOVEST MILIČIĆA: Bio sam u najgorim kvartovima Detroita, kupio pumparicu, a ‘Šiptari’ moraju zube da nameste pre nego što me pljunu!