0
Evrokup

EVROLIGA: Bajern preokrenuo i iznenadio Barsu, Budućnost u finišu do časnog poraza u ‘Morači’

Objavljeno: 21.03.19 u 22:07

Efes je očekivano savladao Budućnost, a Bajern je napravio malo iznenađenje u Minhenu savladavši Barselonu.

Bajern Minhen se i dalje bori za ulazak u plej-of, a pobeda protiv Barselone je došla u pravi čas. Izabranici Svetislava Pešića su vodili tokom celog meča, ali je poslednja deonica donela preokret.

Dejan Radonjić je uspeo da ‘pritegne’ odbranu i Bavarci su zaista zaigrali u stilu crnogorskog stručnjaka. Dobra odbrana i tranzicija u napad doneli su preokret i krajnji trijumf u neizvesnoj završnici.

Na kraju su junaci pobede domaćih bili Peteri Koponen i Devin Buker sa po 14 poena, Derik Vilijams je imao 11, a Stefan Jović je 10 poena.

U taboru Barselone Tomas Ertel i Ante Tomić su imali po 13, Kris Singlton 12, a Pau Ribas i Jaka Blažič su ubacili po 10 poena.

Efes je odneo pobedu iz ‘Morače’, a Budućnost je u završnici samo uspela da ublaži poraz i izbegle debakl koji je pretio da se dogodi.

Vasilije Micić je bio junak trijumfa sa 18 poena, a Tibor Plajs je imao 16 koševa. Edvin Džekson je kod domaćih imao 17, a Goga Bitadze 16 ubačenih koševa.

Evroliga, 28. kolo:

četvrtak

CSKA Moskva – Fenerbahče 70:68
Bajern Minhen – Barselona 73:71
Budućnost – Anadolu Efes 84:91

21.30 Gran Kanarija – Olimpijakos

petak

18.00 Himki – Makabi Tel Aviv
19.00 Žalgiris – Darušafaka
20.30 Baskonija – Real Madrid
20.45 Olimpija Milano – Panatinaikos

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter