0
Fudbal

FOTO: Fudbalski savez Srbije (FSS)/fss.rs

REMI KOJI DAJE NADU: Orlići sa igračem manje stigli do prvog boda na putu ka EP

Objavljeno: 20.03.19 u 14:19

Selekcija do 19 godina remijem je otvorila takmičenje.

Omladinska reprezentacija Srbije koju vodi selektor Nenad Sakić igrala je nerešeno protiv Ukrajine (2:2) u prvom kolu završnog turnira za plasman na Evropsko prvenstvo.

Bod kao pobeda i remi koji ostavlja Srbiju u trci za odlazak na Evropsko prvenstvo za igrače do 19 godina. Puleni selektora Nenada Sakića nisu dobro ušli u meč, tačnije mladi Ukrajinci bolje su se prilagodili i u ranoj fazi meča dva puta matirali golmana Gordića.

U sam smiraj prvog dela raspoloženi Vlahović je uspeo je da nagradi veliki trud naših igrača i praktično vrati Srbiju u borbu za dobar rezultat. Činilo se da će ‘orlići’ biti na teškom putu do cilja, pogotovo posle isključenja Belića, ali ponovo je na scenu stupio Vlahović. Sa igračem manje i uspešnom realizacijom napadača ‘viole’ sa jedanaest metara, Srbija je došla do zasluženog izjednačenja.

U narednim duelima Srbija se sastaje sa Belgijom (23.mart od 11.30) i tri dana kasnije domaćinom turnira, selekcijom Italije (od 15 sati). Samo prvoplasirana reprezentacija izboriće plasman na Evropsko prvenstvo koje se održava u Jermeniji od 14. do 27.jula ove godine.

SRBIJA – UKRAJINA 2:2 (1:2)
(Čitiašvili 23, Sikan 36 – Vlahović 45, Vlahović 77 penal)

Stadion u Kaldieru.
Sudija: Rob Hervi (Republika Irska).
Žuti kartoni: Biloševski, Muravski, Sliva (Ukrajina), Zvekanov, Belić, Tedić, Vlahović (Srbija). Crveni karton: Belić (Srbija) 72.

UKRAJINA: Trubin, Ahapov, Muravski, Sliva, Snurcis, Kalčuh (od 59. Mudrik), Biloševski, Kriskiv (od 90+3 Zelisko), Čitiašvili, Bondarenko (od 59. Nadolski), Sikan (od 72. Supriaha).

SRBIJA: Gordić, Šehović, Jeličić, Pavlović, Kamenović, Gavrić (od 46. Belić), Zvekanov, Nešković (od 88. Jakovljević), Stuparević (od 76. Tedić), Vlahović, Bosić (od 72. Vidosavljević). Selektor Nenad Sakić

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter