0
Košarka

FOTO: PRINTSCREEN

NBA: Potop Sakramenta za deset minuta, Rasel sam stigao ‘minus 28’ (VIDEO)

Objavljeno: 20.03.19 u 09:14

Nekoliko veoma interesantnih duela odigrano je noćas.

Ipak, u Kaliforniji je bilo najzanimljivije, a na žalost Bogdanovića i Bjelica kao i navijača Kingsa ta ekipa je sve dalje od plej-ofa.

Imao je Sakramento prednost od 28 poena protiv Bruklina, ali je u finišu uspeo da istu prokocka i doživi poraz rezultatom 121:123 i tako ostane ispod crte na tabeli Zapada. Činilo se da će ‘kraljevi’ lako upisati novu pobedi, a na nešto više od minuta do kraja trećeg perioda na semaforu je pisalo 102:74. Navijači su mislili da je gotovo, ali ne i Dianđelo Rasel koji je praktično sam doneo preokret svojoj ekipi. On je u poslednjoj četvrtini postigao 27 poena, od kojih je 16 vezanih i tako obeležio ovaj duel. Rasel je utakmicu završio sa 44 poena, što mu je rekord karijere i 12 asistencija.

(VIDEO:YouTube/House of Highlights)

Pored Rasela veliku ulogu u pobedi Netsa imao je Rondi Holis Džeferson koji je u poslednjem napadu svog tima pogodio za dva poena na 0.8 sekudni do kraja meča. Nešto bolje nego lani veče imali su i srpski reprezentativci, pa je tako Bogdanović upisao 10 poena i po jednu asistenciju i skok, a Bjelica je nanizao 14 uz pet uhvaćenih lopti i tri dodavanja. Nakon ovog poraza Sakramento je deveti na tabeli svoje konferencije i ima zaostatak od osam pobeda za Klipersima, koji imaju i dve utakmice više.

(VIDEO:YouTube/House of Highlights)

Još jedan srpski internacionalac igrao je večeras. Boban Marjanović je u pobedi Klipersa protiv Indijane igrao deset i po minuta i za to vreme je upisao po dva skoka i asistencije, bez pogodaka. Fenomenalni Stef Kari je sa osam trojki i ukupno 36 poena predvodio Golden Stejt u Minesoti, dok je Džejms Harden u ubedljivoj pobedi nad Atlantom postigao 31 poen i tako postao drugi igrač u istoriji lige nakon Brajanta koji je ubacio 30 ili više poena poritiv 28 ili više ekipa. U preostalim duelima je Filadelfija savladala Šarlot, a Milvoki Lejkerse.

(VIDEO:YouTube/House of Highlights)

NBA, rezultati

Šarlot – Filadelfija 114:118
Atlanta – Hjuston 105:121
Milvoki – Los Anđeles Lejkers 115:101
Minesota – Golden Stejt 107:117
Sakramento – Bruklin 121:123
Los Anđeles Klipers – Indijana 115:109

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter