1
Ostali sportovi

FOTO: Partizan VK

VATERPOLISTI PARTIZANA POTONULI NA DNO: Račun u blokadi, a plate ne primaju

Objavljeno: 19.03.19 u 21:45

Vaterpolo klub Partizan je nekada bio strah i trepet širom Evrope. Padali su mnogi velikani pred njim, a klub je stvorio velika imena srpskog, ali i svetskog vaterpoloa. 

Finansijski problemi ugušili su ambicije ali i mogućnosti da ovaj klub ponovo stane na noge. Iako je i u prošlosti bio u lošoj situaciji, čini se da nikada nije bilo gore. Crno-belima je trenutno račun blokiran naime duga prema Poreskoj upravi, EPS-u i Gradskoj čistoći. 

Dug Partizana iznosi oko 3,300,000 evra, (oko 389,175,242) dinara.  i gotovo 90 posto duga ide na Poresku upravu i dugovanju prema javnim preduzećima. 

–  Oni su nas i blokirali, ne zato da bi nam napravili štetu, već zbog činjenice da bi protokom vremena njihova potraživanja mogla da budu zastarela. Nas je EPS mogao milion puta od 2011. godine da isključi sa mreže i to nije činio. Nama jedino može da pomogne država, jer su sva javna preduzeća u njenoj nadležnosti. , rekla je Tatjana Rakas, finansijski direktor kluba.

Račun kluba je u blokadi već 1016 dana, a potraživanjapo izveštaju NBS-a iznosi 201.794.065 dinara. O težini situacije govori i podatak da su vaterpolisti Partizana primili dve ipo plate, a klub nema novca ni za organizovanje gostovanja, o čemu smo već pisali

0
0

1 Komentara

  1. Rakas daj te pare što si pokrala partizan i ta uprava što je ostala za porez taj i mrš iz vk partizana da te nevidimo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter