0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Okrećemo se košarci, ‘sigurice’ su nam Valensija i Olimpijakos

Objavljeno: 19.03.19 u 11:30

Reprezentativna pauza donosi malu ponudu fudbala do starta kvalifikacija za EP tako da smo se danas odlučili za košarku i utakmice Evrolige i završnice Evrokupa.

VALENSIJA – UNIKS 1 (1.50)

Sledi sudar dva velika favorita za osvajanje pehara koji su igrali dobro tokom čitave sezone, a u Španiji je domaćin u prednosti i očekuje se da upiše prvu pobedu.

ANADOLU EFES – CSKA MOSKVA 2 (1.70)

U prošlom kolu je Panatinaikos uzeo skalp Rusima, koji žele da se u Istanbulu iskupe za poraz kod kuće, mada im zadatak neće biti lak pošto ‘pivari’ igraju dobro na čelu sa našim reprezentativcem Vasilijem Micićem.

OLIMPIJAKOS – BAJERN 1 (1.50)

Grci su kod kuće moćna mašinerija što su pokazali ove sezone, dok ekipa Dejana Radonjića juri mesto u plej-ofu, mada na strani nisu pokazivali kvalitete tako da je domaćin u prednosti.

MUNISIPAL – KOLON 2 (2.00)

U drugom takmičenju u Južnoj Americi polako se kreće u okršaje važne za plasman u drugi krug tako da gosti dolaze u kompletnom sastavu po tri boda.

Ukupna kvota na tiketu je 7.65.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter