1
Domaći fudbal

Fudbal Soccer-Okupljanje reprezentacije pred mec sa Nemacka Germany and Portugal Stara Pazova, 18.03.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SELEKTOR SAOPŠTIO LOŠE VESTI: Matić otpada, a to nije jedina glavobolja za Krstajića

Objavljeno: 18.03.19 u 18:10

Fudbaleri Srbije okupili su se u Staroj Pazovi pred prijateljski meč sa Nemačkom i prvu kvalifikacionu utakmicu za Evropsko prvenstvo.

Selektor Srbije je u razgovoru sa novinarima izneo da će biti na mukama oko sastavljanja tima zbog problema sa povredama. 

Kolarov neće biti spreman za Nemačku, Matić neće igrati uopšte. Nije u najboljem stanju, to je hendikep za nas. Fejsa je takođe problematičan, on će nas sačekati u Londonu. Tadić se suočava sa problemima sa primicačem, a kostić se žali na povredu zadnje lože i primicača. Mitrović već par nedelja vuče povredu. Tako je, kako je. Ostajemo sa 21 igračem. Ima još sitnih povreda. To je sve sastavni deo i možda čak i normalno u ovom momentu, nemamo prava na alibi i kukanje, imamo momke koji će dati maksimum, rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Staroj Pazovi. 

Utakmica protiv Nemačke igraće se 20. marta u Volfsburgu, dok je duel u Lisabonu zakazan pet dana kasnije.

Foto: Starsport 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter