0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NI REAL, NI SITI, NI BARSA, NI PSŽ: Đenova crveno-bele lansirala na vrh Evrope!

Objavljeno: 18.03.19 u 10:35

Posle crveno-belih ostala su još tri tima koja ove sezone nisu poražena, a na listi su Makabi iz Tel Aviva, PAOK i Slovan iz Bratislave.

Dugo je u Italiji odolevao Juventus, a mašinerija iz Torina je juče posle poraza od Đenove ispala sa liste timova iz Evrope, koji u šampionatu ove sezone nemaju poraz. Najdužu seriju ima Crvena zvezda od 53 meča i izabranici Vladana Milojevića su na Banjici salavili 24. put uz samo tri remija.

Ostala su jos tri tima koja gaze u nacionalnim šampionatima, a u vrhu je Makabi iz Tel Aviva koji sa klupe predvodi srpski stručnjak Vladimir Ivić, a na golu je član najbolje selekcije Srbije Predrag Rajković.

Zasluge za niz solunske ekipe PAOK imao je napadac Aleksandar Prijović posle čijeg odlaska u Al Itihad je ekipa Razvana Lučeskua nastavila uspešan niz. Kvartet zaokružuje serija Slovana iz Bratislave u Slovačkoj, a novi – stari šampion je nastavio da ređa pobede i na startu plej- ofa. Ostalo je otprilike još dva meseca do kraja sezone i plan Zvezde je da povećava apsolutni rekord u Srbiji i dođe do 63 meča bez poraza, a ako u tome uspe prestići će Seltik, Bajern i Milan na večnoj svetskoj listi.

Ime kluba – Pobede – Remiji – Porazi

1. Crvena zvezda 24 3 0

2. Paok 22 3 0

3. Makabi 21 6 0

4. Slovan B 19 4 0

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter