1
Fudbal

HIT: Iker Kasiljas objavio listu omiljenih klubova, a u konverzaciju je dospeo Partizan uz komentare na ćirilici (FOTO)

Objavljeno: 18.03.19 u 20:42

Čuveni španski golman je započeo zanimljiv ‘izazov’ na Tviteru, a iako nije bilo predviđeno, u njemu se našao i srpski klub Partizan.

Kasiljas je na svom profilu objavio svoje omiljene klubove iz 10 zemalja sveta, te je pozvao svoje pratioce da učine to isto u komentarima.

Međutim, stigao mu je duhovit odgovor od strane Fuenlabrade, kluba i grada koji je navijačima Partizana veoma dobro poznat, budući da je bio ‘domaćin’ crno-belima kada su osvojili jedinu košarkašku titulu šampiona Evrope.

Oni su napravili šalu i na jeziku svake od navedene zemlje napisali ime svog kluba.

Ali tada je i Fuenlabradi stigao odgovor, od poznatog španskog novinara Havijera Martina, koji je na taj spisak dodao srpsku zastavu i ime ‘Fuenlabradović, zbog Partizana iz Fuenlabrade’.

Potom je od Partizanovog prijateljskog kluba dobio odgovor ‘Hvala’ na ćirilici, a Martin je uzvratio sa ‘Nema na čemu’, takođe na srpskom pismu. Uz malu i beznačajnu slovnu grešku.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

  1. Лијепо кад и после толико година људи нису заборавили Партизан коме су били домаћини и ту атмосферу гдје смо заиста играли своје утакмице као код куће. ПАРТИЗАН – ФУЕНЛАБРАДА ПРИЈАТЕЉИ ЗАУВИЈЕК!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter