4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SITUACIJA SVE OZBILJNIJA: Vučeliću prete smrću, tražio policijsku zaštitu!

Objavljeno: 16.03.19 u 22:18

Prvi čovek Partizana napustio je centralnu ložu stadiona u Humskoj kada je Spartak poveo sa 2:1, a ‘Grobari’ su tokom celog meča zahtevali njegov odlazak.

‘Grobari’ su jasni i glasni, žele da aktuelna uprava Partizana podnese ostavke. Ipak, danas je sve dobilo mnogo ozbiljniju situaciju, naime prvom čoveku crno-belih Miloradu Vučeliću prećeno je smrću. Tu vest preneo je ‘Kurir’ koji navodi da je predsednik Partizana pretnje dobio putem poruke.

Milorad Vučelić je odmah kontaktirao policiju i zatražio je policijsku zaštitu. Prvi čovek crno-belih je pre nekoliko dana za loše rezultate okrivio igrače. Sa druge strane ‘Grobari’ traže njegovu ostavku kao i odlazak njegovih najbližih saradnika Miloša Vazure i Vladimira Vuletića.

Do sada su Partizan napustili članovi UO, kao i sportski direktor Ivica Iliev i trener Zoran Bata Mirković. Sada već bivši strateg crno-belih je dobio podršku od strane ‘Grobara’ tokom utakmice u Kruševcu.

0
0

4 Komentara

  1. Ljudi, iako mnogi to ne registruju, vama je trenutno najveci neprijatelj onaj hushkac pantic na televiziji. On je toliko podivljao da vise nezna sta ce. Prima mesecno 5000 eura od uprave partizana da ih stiti i potpaljuje lakoverne.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter