1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ODŽO ZA HOTSPORT: Centar Zvezde se prvo začudio kada je čuo šta se desilo u Železniku, a zatim…

Objavljeno: 16.03.19 u 23:55

Centar crveno-belih je bio jedan od zaslužnijih za ubedljivu pobedu nad Megom, od 100:76.

Majkl Odžo je utakmicu završio sa 14 poena i devet skokova.

Mega je pružila otpor Zvezdi na startu, ali je domaći tim u drugoj deonici praktično prelomio utakmicu, sveo greške na minimum . i koristio izgubljene lopte rivala.

– Nije bila laka utakmica. U prvoj četvrtini su bili ravnopravan rival, sve dok nismo podigli nivo igre. U ABA ligi nema lakih utakmica, svaki meč moramo igrati jako ako hoćemo da pobeđujemo. Nama to ide za rukom ove sezone. Mučile su nas greške od početka utakmice, ali takve stvari se dešavaju. Umor je jedan od razloga, a greške su sastavni deo igre. Želimo da odigramo idealnu utakmicu, da ne grešimo, ali je to teško. Srećom, znamo da izađemo iz takvih situacija i pobedimo, rekao je Odžo za HotSport.

Centar crveno-belih je upravo od novinara našeg portala saznao da je Partizan izgubio od FMP-a u Železniku, te da će definitivno biti rival Crvenoj zvezdi u polufinalu ABA lige. I iznenadio se:

– Stvarno?! Partizan je veoma dobar tim, dobro treniran od strane Andree Trinkijerija, dobar im je sistem rada. Ali pobedili smo ih u dve od tri odigrane utakmice ove sezone. Ne sumnjam da će se taktički dobro pripremiti, ali i mi ćemo se baviti analizom. Imamo nedelju dana da se pripremimo. Mislim da će to biti zanimljiva serija sa kvalitetnim utakmicama.

Imao je za kraj razgovora Odžo i ‘par reči’ o motivaciji u ovom delu sezone.

– Svaki dan ustajemo sa željom da igramo košarku, naravno da imam samopouzdanje. Ceo tim, jer želimo da napravimo nešto dobro. Treniramo da bismo pobedili svaku utakmicu, nebitno da li se radi o Partizanu ili nekom drugom protivniku. Pripremaćemo se kao i za bilo koji drugi tim, mada će utakmica imati veći značaj jer se radi o polufinalu.

Iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’: Aleksandar Ilić

0
0

1 Komentara

  1. Ne razumem ovo potenciranje jednog manjeg incidenta do te mere da taj izvesni Odzo iz nekog drugog izvesnog kluba mora da komentarise! Boze, sta li je po sredi?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter