2
Domaći fudbal

Fudbal Soccer Fudbalska utakmica super lige srbije izmedju Vojvodine i Crvene Zvezde Vladan Milojevic trener fudbalera crvene zvezde Novi Sad 07.03.2018 Stadion Karadjordje foto : Nenad Mihajlovic

VLADAN MILOJEVIĆ: Imamo formiran kostur tima! Još ne razmišljam o kvalifikacijama u Evropi…

Objavljeno: 15.03.19 u 15:22

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević najavio je meč protiv Rada koji Crvena zvezda u nedelju igra na Banjici.

Crvena zvezda grabi ka novoj tituli šampiona Srbije, a pred poslednju reprezentativnu pauzu u toku ove sezone, sastaje se sa Radom u gradskom derbiju.

– Poslednja utakmica pred pauzu, ne očekujem lagan meč. Rad je došao do svog načina igre, navikli su se sa novog trenera, teško gube utakmice. Nikad nije bilo lako na Banjici. Trudimo se da stvari sa treninga ponavljamo na utakmici. Imamo veliki fond igrača, mnogo njih zaslužuje šansu – rekao je Milojević.

Strateg crveno-belih se raduje predstojećoj pauzi od dve nedelje.

– Prijaće nam pauza, očekujem da posle nje više nećemo imati problema sa povredama. Sada imamo problem sa Gobeljićem, Rodićem, Marinom i Boaćijem. Ima momaka koji su možda i spremni, videćemo kod njih i kod doktora kakve su sanse. Posle pauze očekujem povratak Rodića i Gobeljića.

Takođe ga raduje i veliki broj produženih ugovora sa igračima koji su nosioci igre njegovog tima.

– Srećan sam, mislim da uprava radi pravi posao. Kao zvezdašu i treneru mi je jako drago. U proslosti je bilo teško zadrzati igrače, pvo je prvi put da imamo formiran kostur ekipe. To je dobro za struku i kontinutet, drago mi je da su svi zadovoljni sa ugovorima.

Međutim, i pored toga ne razmišlja daleko, ka letu i evropskim kvalifikacijama.

– Ja sam oprezan, ne gledam kvalifikacije, nego sledeći meč – zaključio je Milojević.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

  1. VLADAN MILOJEVIĆ: Imamo formiran kostur tima! Pa, šta je tu čudno, to svaka ptica na grani zna! Znam i ja njegov kostur tima za kvalifikacije! To su: Borjan, Stojković, Savić, Jovičić, Čaušić, Marin, Ben i Boaći! Nažalost, Iz ovog kostura tima u kvalifikacijama mogu igrati samo Borjan i Marin! Ostali su potpuno neupotrebljivi a to nam je najbolje pokazala grupna faza LŠ! Prema tome, sa ovim kosturom tima u novim kvalifikacijama za Evropu, tragični nam se kraj sprema!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter