0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TAJ LUDI SRPSKI FUDBAL: Uhapšeni sudija ponovo radi…

Objavljeno: 15.03.19 u 10:08

Fudbalski sudija Srđan Obradović koji je uhapšen posle sumnjive utakmice Spartak-Radnički kada je dosudio skandalozan penal u korist domaće ekipe ima novi posao.

E, Srbijo! Po svemu sudeći srpski fudbal ne može iz blata u kom se nalazi decenijama. Dokaz za to je vest ‘Sportskog žurnala’ Pritvoreni sudija Srđan Obradović vraća se fudbalu. Naime, Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije uvrstila je Srđana Obradovića na dopunsku listu delegata posmatrača Srpske lige „Istok“. Srđan Obradović ima 42 godine i sedam sezona suđenja u Superligi, a činilo se da je sasvim logično da utakmice između Spartaka i Radničkog, nakon koje su se i aktivirali i istražni organi, dovoljan povod da više ne bude u fudbalu.

Podsetimo, krajem prošlog prvenstva arbitar iz Jagodine je na utakmici Spartaka i Radničkog dosudio dva penala za domaćina, a jedan je posle postao svetski hit i jedanaesterac za podsmehe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter