0
Evropske lige

SERIJA A: Fiorentina četri meča bez pobede, plen Milenkoviću odneo i Kaljari

Objavljeno: 15.03.19 u 22:47

Fiorentina je nastavila svoj negativni niz i pobedu će tražiti naredne nedelje, Kaljari je iznenadio favorita i slavio sa 2:1. 

U uvodnim minutima prva je sa distance pretila Fiorentina, a posle desetak minuta uzde je uzeo Kaljari. Iako nije bilo promene rezultata, obe ekipe su pokušavale  sa distance. Najozbiljniju šansu u prvom delu meča imali su domaći koji su u 32. minutu preko Leonarda Pavoletija umalo došali do gola. Ostao je zaboravljen od odbrane Fiorentine, ali je bio neprecizan i šut je otišao kraj stative. Pet minuta kasnije novu polušansu imala je Fiorentina, šutirao je Kevin Miralas a golman Kaljarija bio je siguran. 

U drugom poluvremenu bilo je znatno više uzbuđenja. Prvo je preko Leonarda Pavoletija zapretio Kaljari, ali je fudbaler domaćih bio neprecizan i lopta je završila kraj stative. minut kasnije dolaze domaći do vođstva Fabricio Kaćatore je uputio odličan centaršut loptu je pokupio Žao Pedro napravio je potez više i stvorio mesta za udarac i doneo prednost domaćem sastavu u 52. minutu na semaforu je stajalo 1:0. Domaći igrači duplirali su prednost u 66. minutu. Nakon odlično izvedenog slobodnjaka Karalamposa Lukiđianisa lopta je došla do Luke Cepitelija koji ju je sačekao unutar peterca za 2:0.  Jedino za šta su gosti imali snage jeste počasni pogodak u 88. minutu. Federiko Ćiesa je uštopovao pas Gersona, fintirao i potom uputio prelep udarac koji je našao put do donjeg desnog ugla o stativu za 2:1. 

Serija A 28. kolo

Petak 
Kaljari – Fiorentina 2:1
/Pedro 52, Cepiteli 66 – Ćiesa 88/

Subota: 
15.00Sasuolo – Sampdorija
18.00SPAL – Roma
20.30Torino -Bolonja

Nedelja:
12.30Đenova – Juventus
15.00Atalanta – Kijevo
15.00Empoli-Frosinone
15.00Lacio -Parma
18.00Napoli – Udineze
20.30Milan – Inter 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter