0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

RADOVAN KRIVOKAPIĆ: Odmarali smo pojedince u Kupu, očekujem bolju igru protiv Čuke!

Objavljeno: 15.03.19 u 13:10

U 27. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u nedelju dočekuju ekipu Čukaričkog iz Beograda.

Nakon eliminacije iz Kupa Srbije, Voši je do kraja sezone preostalo još jedino učešće u prvenstvu, s tim da će, u zavisnosti od rezultata u preostala četiri kola, tek biti poznato da li će učestvovati u plej ofu ili plej autu.

Naravno, svi u taboru Vojvodine nadaju se da će ekipa uspeti da se plasira u doigravanje u kojem učestvuje prvih osam timova na tabeli, a da bi se taj cilj ostvario, pobeda nad Čukaričkim je od izuzetne važnosti. Svestan je toga i šef stručnog štaba „stare dame“ Radovan Krivokapić.

– Opet za protivnika imamo ekipu iz vrha tabele i ono što bih voleo da vidim ovoga puta jeste promena u pristupu igri u odnosu na poslednju utakmicu koju smo odigrali na našem terenu. Ako želimo da pobedimo Čukarički, a imamo obavezu da to učinimo, moramo ispoljiti visok nivo odgovornosti i agresivnosti. Na meču protiv Radničkog u Kupu smo odmorili neke igrače, tako da sada od njih očekujem da ponesu ekipu i daju joj dodatni stimulans, jer Čukaričkom od samog starta moramo pokazati da želimo pobedu. Što se tiče igračkog kadra, povređen je jedino Lazarević, dok svi ostali konkurišu za tim – rekao je Krivokapić.

Utakmica između Vojvodine i Čukaričkog igra se u nedelju od 19 časova na „Karađorđu“, a ulaznice za ovaj meč prodavaće se po cenama od 300 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad prodavaće se na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), karte za istok prodavaće se na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), dok će se ulaznice za sever prodavati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona. Blagajne će biti otvorena na dan meča od 17 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter