0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PRED KLJUČAN DEO SEZONE: Trinkijeri meč sa FMP-om vidi kao idealnu pripremu za plej-of

Objavljeno: 15.03.19 u 16:04

U poslednjem kolu ligaškog dela ABA j.t.d. lige, Partizan će u Železniku igrati protiv FMP-a.

Utakmica je na programu u subotu, od 17 časova. Sedam dana posle utakmice sa Igokeom, crno-bele i dalje muče problemi sa povredama, ali i pored toga, centar Đorđe Gagić veruje u trijumf.

– Sigurno će igrači FMP-a biti motivisani, kao i svaki put kada igraju sa nama, ali motiva neće nedostajati ni nama. Iako nas muče povrede, želimo da pobedom napravimo dobar uvod pred početak plej-ofa. Očekujem dobru, i borbenu utakmicu – izjavio je Gagić.

Trener crno-belih, Andrea Trinkijeri je pred sutrašnji meč izjavio:

– Ostalo je još jedno kolo do početka plej-ofa i trudićemo se da tu utakmicu odigramo maksimalno, ali i da se pripremimo za ono što nas očekuje – najavio je Italijan.

Potvrdio je da situacija sa povređenim igračima nije dobra.

– I dalje imamo puno problema sa povređenim igračima što nam dosta remeti trening, ali situacija je takva da i mi joj se moramo prilagoditi. FMP je dobra, mlada, borbena ekipa i sigurno će protiv nas želeti da pokažu sav svoj potencijal – rekao je Trinkijeri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter