0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEPE VESTI ZA LJUBITELJE FUDBALA: Neće samo Arena ovog vikenda prenositi Zvezdu i Partizan, već i jedna druga televizija…

Objavljeno: 15.03.19 u 16:35

Dva meča 27. kola elitnog ranga domaćeg fudbala bićete u prilici da pratite na dve televizije.

Nakon što je televizija ‘O2‘ prenosila 159. po redu duel ‘večitih’ rivala, ova medijska kuća najvila je da će i dalje u programskoj šemi imati utakmice Superlige.

To se i desilo, pa će se ovog vikenda na programu naći dve utakmice i to beogradskih crno i crveno-belih. Kako se navodi na zvaničnom sajtu termin u subotu od 15 sati rezervisan je za duel Partizana i Spartaka, dok će u nedelju od 18 sati kamere biti postavljene na stadionu ‘Kralj Petar Prvi’ na Banjici, gde Rad dočekuje Crvenu zvezdu.

Pored toga što se ovi mečevi nalaze u standardnoj programskoj šemi televizije ‘Arena sport’, od sada će neki biti i u ponudu televizije ‘O2’, kao i iznenađenja sa sportskih borilišta iz Evrope i sveta, kako se navodi na sajtu ove kuće.

Zapratite najbolju Instagram stranicu – HOT SPORT!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter